Lid worden van SV Brainfood? Dat kan!

Iedere student van de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool kan lid worden van SV Brainfood. Als je lid bent van de vereniging kun je gratis of met korting deelnemen aan onze activiteiten, zoals gezellige borrels en leuke, leerzame workshops. Ook krijg je voorrang op niet-leden, doordat je je eerder in kan schrijven voor onze activiteiten. Daarnaast organiseren wij ook exclusieve evenementen die alleen toegankelijk zijn voor onze leden!

Het lidmaatschap kost slechts € 12,50 per schooljaar. Op deze manier help je ons om elk jaar weer leuke activiteiten en workshops te organiseren!

Hoe inschrijven? Stuur een mailtje naar sv-brainfood@hhs.nl met daarin de volgende gegevens:

• Voor- en achternaam
  • Studentnummer
  • Klas
  • Geboortedatum
  • Privé e-mailadres

Zodra wij de mail binnen hebben ontvang je zo snel mogelijk een bevestigingsmail met meer informatie over de betaling.

IMG_7472 copy