Bijles

Krijg je chemie niet onder de knie, of heb je juist meer moeite met pathologie? Geen probleem! Wij van SV Brainfood bieden gratis bijles aan voor eerstejaars studenten. Wat moet je doen om deze bijlessen te kunnen volgen?

  • Je moet lid zijn van SV Brainfood. Ben je dit nog niet? Iedere student van de opleiding Voeding en Diëtetiek kan lid worden, kijk bij Lid worden wat je daar precies voor moet doen.
  • Ben je al lid dan kan je direct een mailtje sturen naar sv-brainfood@hhs.nl met het vak waarin je bijles wil en de dagen en tijden die voor jou het beste uitkomen.
  • Zijn er 3 of meer leden die graag bijles willen in een bepaald vak, dan zal er op onze deur Rugzak 3.09 een inschrijflijst komen. Hier kan je je inschrijven voor de bijles op de dag die jou het beste uitkomt. De bijles wordt gegeven in groepjes van maximaal 5 personen.

We zullen jullie op de hoogte houden van de inschrijflijst via facebook zodat jullie weten wanneer hij er hangt.

Algemene voorwaarden:
Als je verhinderd bent om naar een van de bijlessen te komen terwijl je, je wel had ingeschreven moet je dit uiterlijk 24 uur van tevoren laten weten door een mail te sturen naar sv-brainfood@hhs.nl

Als je twee keer niet naar de bijles komt zonder je af te melden zal je in het gevolg geen gratis bijlessen bij SV Brainfood meer mogen volgen.

Geef een reactie