Bestuur 2016/2017

Voorzitter: Ruth van de Griendt

Hoi iedereen!
Mijn naam is Ruth en ik zal in het nieuwe bestuur van SV Brainfood de functie op mij nemen als vicevoorzitter. Met deze functie ondersteun ik de voorzitter waar nodig en regel ik onder andere de bijlessen. Komend schooljaar hoop ik een hoop activiteiten te kunnen organiseren en daarnaast vooral studenten uit verschillende klassen en jaren dichter bij elkaar te brengen.
In mijn vrije tijd hou ik van dansen, eten (ik schijn ook een abonnement te hebben op de sportschool) en uitslapen.
Na mijn opleiding hoop ik een rol te mogen vervullen in het onderwijs, bijvoorbeeld als docent hier op de Haagse Hogeschool. Zo ver is het allemaal nog niet, dus tot die tijd vind ik het leuk om actief te zijn rondom de opleiding om zo iets bij te kunnen dragen.

Met vriendelijke groet, Ruth

Vice-voorzitter: Sanne Kooman

Hi leuke VD’ers!
Als vice-voorzitter zal ik zal Ruth ondersteunen bij haar taken als voorzitter en daarnaast ben ik -net zoals de andere leden- actief op meerdere vlakken zoals het organiseren van een ledendiner en activiteiten. Daarnaast ben ik vaak het hoofd achter de Facebookpagina en samen met Rozemarijn de hoofdjes achter de website van SV Brainfood. Naast deze leuke plek in het bestuur heb ik gelukkig nog veel vrije tijd die ik graag vul met (heel voorspelbaar hoor, ik waarschuw je hierbij) Netflix, koken van gezond én minder gezond eten en het opeten hiervan, gezellig doen met leuke mensen, sporten en creatieve gekke dingen. Daarnaast hou ik van koeien, niet als biefstuk maar gewoon levend en blij in de wei.
Hopelijk zijn wij als bestuur voor jullie -op zowel sociaal als educatief vlak- een positieve toevoeging aan het studeren hier aan de Haagse Hogeschool.

Liefs,
Sanne

Secretaris Intern: Charlotte Wttewaal

Hee medestudenten,
Ik ben Charlotte en vanaf het studiejaar 2016-2017 word ik jullie nieuwe penningmeester. Ik ga alle geldzaken regelen en daarmee hoop ik een super leuk bestuursjaar tegemoet te gaan.
In mijn vrije tijd speel ik viool in een studentenorkest in Amsterdam, ik boks, bak taarten en werk in een natuurvoedingswinkel. Doe ik geen van deze dingen, dan kijk ik waarschijnlijk een serie, lees ik een boek of drink ik een biertje met vrienden.
Ik kijk erg uit naar het bestuursjaar en hoop veel te leren van het penningmeesterschap. En samen met mijn andere bestuursleden leuke dingen te organiseren als lezingen, borrels en andere activiteiten.

Liefs, Charlotte

Secretaris Extern: Shanna de Veer

Beste leden,
Na bijna 2 jaar te hebben gestudeerd voelde ik dat het tijd was om naast mijn studie iets extra’s uit de opleiding te halen, namelijk een functie in het bestuur. Te weten dat ik volgend jaar de functie van secretaris extern op mij ga nemen, denk ik dat dit helemaal goed zal komen. Mijn functie houdt in dat ik mij vooral ga focussen op het contact met buitenaf, zoals het regelen van eventuele sponsoren. Verder zit ik bij de studenten vereniging Augustinus te Leiden, heb ik een passie voor bakken en een liefde voor wijn. Om dit enigszins te compenseren ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Liefs, Shanna

PR-functionaris: Rozemarijn Kuijer