Bestuur 2015/2016

Luca van Houwelingen – Voorzitter

Hallo allemaal! Mijn naam is Luca van Houwelingen en ik ben tweedejaarsstudent Voeding & Diëtetiek. In 2014 ben ik samen met een groep studenten begonnen met SV Brainfood. Ik houd van lekker en gezond eten, sporten, verre reizen en fotografie. Ik vind het leuk om mij bezig te houden met het plannen en organiseren van leuke excursies, seminars, workshops en borrels. Daarnaast zal ik mij bezig houden met de taken van de andere bestuursleden te coördineren en zo nodig bij te sturen. Ik zal mij samen met de andere bestuursleden volledig in zetten om leuke en leerzame activiteiten te organiseren, om zo het onderlinge contact tussen de studenten Voeding & Diëtetiek te verbeteren. Hopelijk tot snel!

Sophie Huisman – Vice-voorzitter
Hoi! Ik ben Sophie Huisman, tweedejaars student Voeding en Diëtetiek. Ik deel het voorzitterschap samen met Luca van Houwelingen. Vorig schooljaar (2014/2015) zijn we met een volledig nieuw en enthousiast bestuur de studievereniging opgestart. Naast hard studeren hou ik erg veel van koken, fitnessen, naar de film gaan en uitgaan. Ik vind het leuk om lekker druk te zijn, in contact te staan met mensen en leuke activiteiten te organiseren. Door middel van deze studievereniging hoop ik dat alle studenten dichterbij elkaar worden gebracht, mede door de activiteiten die wij organiseren. Ik ben in ieder geval heel erg gemotiveerd en enthousiast en ik hoop dat we met z’n allen een mooie vereniging van SV Brainfood kunnen maken!

Sanne Wolters – Secretaris
Hi! Ik ben Sanne Wolters en tweedejaars Voeding en Diëtetiek student. Als secretaris van de vereniging houd ik me bezig met de mailing, notulen en het ledenbestand van SV Brainfood. Ik ben geboren en getogen in Vught en sinds het begin van de studie woon ik gezellig in Den Haag. In mijn vrije tijd roei ik bij studenten roeivereniging Pelargos met mijn ploegje en werk ik in een kledingwinkel. Mijn doel met deze studievereniging is om studenten samen te laten komen buiten de lessen om en activiteiten te organiseren die ook nog eens passen in het plaatje van de voedingswereld. In één jaar tijd is er al veel georganiseerd met leuke actieve leden en het hele bestuur staat weer klaar om er een nieuw, mooi jaar van te maken!

Myrthe Hopmans – PR-functionaris
Mijn naam is Myrthe Hopmans, ik ben tweedejaars student en sinds eind vorig studiejaar PR functionaris bij Brainfood. In deze functie zorg ik onder andere voor leuke berichten op de Facebook pagina en website en de organisatie van allerlei activiteiten. Mijn creatieve vooropleidingen komen goed van pas bij het ontwerpen van promotie materiaal. Mijn interesses liggen –verassing- op het gebied van voeding en gezondheid en ik werk naast mijn studie ook in een gezondheidswinkel. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, sporten, de stad verkennen, naar het strand te fietsen en te fotograferen.

Kübra Koc – Penningmeester
Hallo medestudenten, ik zal even kort over mezelf vertellen. Ik ben de penningmeester bij studievereniging Brainfood, dit betekent dat ik de financiële kant in de gaten houd. Ik vind het leuk om naast school me ook bezig te houden met activiteiten die te maken hebben met voeding, daarom heb ik me aangemeld als bestuurslid. We zijn al volop bezig om de studievereniging op gang te brengen en met jullie steun gaan we ervoor zorgen dat de studievereniging een bijdrage levert aan jullie leuke studietijd.

Ninouk Kaptein – Allround bestuurslid
Hoi, ik ben Ninouk, en ik ben tweedejaars Voeding en Diëtetiek student. Ik ben algemeen bestuurslid bij SV Brainfood en ben allround inzetbaar, je zult me dus bij van alles en nog wat tegenkomen! Dat is ook wel te merken aan mijn interesses: ik hou van yoga, hardlopen, koken, bakken, reizen, lezen en vooral leuke dingen doen. Ik heb er heel veel zin in om er samen een leuk studiejaar van te maken en hoop je snel te zien bij een van onze super leuke activiteiten!