Lezing Kris Verburgh

Gezond ouder worden, wie wil dat nu niet? Kris Verburgh komt speciaal voor jou naar de Haagse Hogeschool om je er alles over te vertellen!

Kris Verburgh is een Belgische arts en onderzoeker en bekend geworden met zijn boek ‘De Voedselzandloper’ wat Boek van het Jaar werd en hierbij vele media aandacht heeft gekregen. Hij zal op donderdag 31 maart om 19.00 een lezing houden over zijn nieuwe boek ‘Veroudering Vertragen.’ Hij onderzoekt ondermeer de rol van¬†voeding, dieten en medicatie in het verouderingsproces en in verouderingsziektes zoals hart- en vaatziekten, diabetes en dementie. Hij is sterk geboeid door veroudering en het belang van voeding bij het voorkomen van ziektes.

De lezing is open voor iedereen, dus ook niet-studenten buiten de Haagse Hogeschool. Wil je hierbij zijn en je klasgenoot, moeder, broertje, zus, buurman of sportmaatje meenemen voor een gezellige avond in Den Haag? Mail dan naar sv-brainfood@hhs.nl en laat weten met hoeveel je komt. De lezing zal ongeveer een uur duren. Na afloop is er de mogelijkheid om samen met Kris te borrelen en al je vragen te stellen.

Voor leden van SV Brainfood is de toegang 2,50 euro. Niet-leden van de vereniging betalen, zoals gebruikelijk, 5 euro. Je ontvangt na aanmelding per mail informatie over de betaling.

12729108_1107524482614665_7580201616249975157_n