Unieke kans: RTL programma ‘Weet ik veel’ zoekt studenten

Heb jij er stiekem van gedroomd om op tv te komen? Te testen wat jij allemaal weet en in de finale te staan van een kennisquiz? Dan hebben wij nu een unieke kans voor jou om je dromen waar te maken!

In ‘Weet Ik Veel’ spelen drie bekende Nederlanders tegen elkaar, zij proberen een zo hoog mogelijk rapportcijfer te behalen voor hun algemene kennis. Linda de Mol stelt de BN-ers in een aantal rondes multiplechoicevragen. De BN’er die dat het beste heeft gedaan speelt de finale. De tribune is gevuld met universitaire- en hbo-studenten die allemaal actief meespelen. Uiteindelijk zal de beste student de BN’er in de grande finale bijstaan en een flink geldbedrag winnen!
Wij zijn op zoek naar studenten het leuk vinden een keer in een grote studio deel te nemen aan een tv-show! LET OP: Je moet ingeschreven staan bij een hbo- of universitaire instelling om mee te kunnen doen. Deelname is geheel gratis.

De opnames zullen plaatsvinden op dinsdag 19 januari om 17.00 uur. Als jij met ons mee wilt, kun je je aanmelden via sv-brainfood@hhs.nl o.v.v. ‘Weet ik Veel’. Belangrijk: vermeld hierbij je volledige naam, geboortedatum, emailadres, instelling, opleiding(sniveau), studie en studentnummer.

Wij hebben er onwijs veel zin in!!2012-033_WIV_MG_2268_kleur Weet-Ik-Veel